pe ledbar.ro AI LIVRARE GRATUITA LA PESTE 90% DIN PRODUSE !

Livrare

Suntem dedicați să vă oferim o experiență de livrare promptă și eficientă pentru produsele XTC Lights. Colaborăm exclusiv cu serviciile de curierat de încredere, DPD Curier și Fan Curier, pentru a vă asigura că comanda dvs. ajunge în siguranță și în timp util.

Prețul standard pentru livrare este de 25 RON – include ambalaj de protectie (TVA inclus), în cazul în care livrarea nu este gratuită. Această sumă reprezintă un cost rezonabil pentru a vă aduce produsele în confortul casei dumneavoastră.

Deservim întreg teritoriul României, și suntem bucuroși să vă informăm că nu percepem niciun cost suplimentar pentru livrarea în localitățile aflate în afara zonelor standard.

La momentul predării coletului către curier, veți primi un SMS conținând data exactă a livrării, ce va avea loc în termen de 1-3 zile, în funcție de distanța dintre localitatea dvs. și depozitul DPD Curier/Fan Curier.

Suntem dedicați în a oferi servicii profesionale de livrare pentru a vă asigura că produsele XTC Lights ajung la dumneavoastră într-un mod convenabil și sigur.

Acceseaza si Politica de returnare.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este gol.Intoarce-te la magazin.